Curlsys: Wij knippen krullen in uw haar!

De Brian McLean techniek is een speciaal ontwikkelde manier om alle haarsoorten hun eigen natuurlijke valling optimaal te kunnen geven. Uw haar wordt met gespecialiseerde gepatenteerde scharen geknipt, die zowel links- en rechtshandig gebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor een exclusieve techniek, met mooier en beter vallend haar. Het kan bij iedereen die genoeg lengte heeft. Vooral mensen met (heel) dik haar en/of met (heel) veel krullen hebben eindelijk een techniek die bij hun haar aansluit.  Lees meer

Split-ender pro behandeling

Nooit meer gespleten haren.
Split-Ender Pro behandeling zorgt voor gezond haar zonder gespleten punten. Dit toestel doet alle splitsingen verwijderen terwijl u toch de lengte van uw haar kunt behouden. Een ultime uitvinding dus voor wie houdt van lang en gezond haar.

Een luxe behandeling.
De Spit-Ender Pro wordt gebruikt bij Salon Belle-Hair in Wielsbeke en is een echte aanwinst in het kapsalon. In minder dan 30 minuten worden de kapotte haarpunten verwijderd en krijgt u zacht en glanzend haar. Het is veilige methode die het haar niet beschadigd maar wel het gewenste resultaat bekomt: mooi, lang haar zonder gespleten punten en zonder het haar te moeten knippen. 

Werkwijze
Uw haar wordt zorgvuldig gewassen. Verzorging wordt niet gebruikt om de behandeling optimaal te laten slagen. Met behulp van een paddl brush wordt het haar gedroogd zodat op deze manier alle gespleten punten recht komen te staan en de Split-Ender Pro te Wielsbeke optimaal zijn werk kan uitvoeren.
Wilt u ook mooi, gezond en lang haar zonder die vervelende gespleten punten?
Maak dan meteen een afspraak!

Lees meer

Doe u met ons mee?

Kom op tegen kanker

Steun Think Pink!
Mooi gebaar...met een donatie van minimum 30cm   
Samen geven we om haar!!!

Maak nu je afspraak 056/66 95 08

Schenk je haar

Think Pink spoort met dit project zo veel mogelijk vrouwen en mannen aan om hun verzorgde haar te laten groeien voor
Geef om Haar, een staart van minstens 30cm te knippen en weg te schenken. Zo help je lotgenoten met borstkanker die hun haar verliezen door de behandeling.

Ben je er klaar voor?

Een paar vuistregels: de paardestaart die je afknipt moet droog zijn, gezond en minstens 30cm lang. Minstens, want hoe langer de staart, hoe waardevoller het haar.Of je haar blond, bruin, grijs, gekruld of gekleurd is, als het aan deze voorwaarden voldoet kan het allemaal.
Opgelet: ben je jonger dan 18 jaar, overleg dan eerst met je ouders voor je je haar schenkt.
Zorg ervoor dat je haar fris gewassen en volledig droog is. Gebruik géén stylingproducten zoals haarlak, gel of wax.

Kleuradvies: evo-lution

Wens je uw stijl te leren kennen, welke kleuren uw persoonlijkheid versterken,
dan helpt Ruth u graag verder!
meer info op: www.evo-lution.be

Veel plezier, Isabelle