1colimageleft

Nieuw!!! Ammoniakvrije kleuring!

Ontdek de natuurlijke weg om je haar te laten kleuren

Kitoko Botanical colour zorgt voor sterker, voller, gezonder haar met ongelooflijke glans.
100% organisch en van plantaardige oorsprong. Zonder ammonia, vrij van PPD en PPT, vrij van Resorcinol en zonder peroxide.

In de behandeling word het haar eerst gewassen, dan gedroogd, verf word met kokend water gemaakt en warm op het hoofd aangebracht, kleur word afgedekt en 45 minuten onder de climazone gezet, als laatst word het gespoeld, geknipt en gedroogd.

 
 Lees meer
volumekapselmannen.jpg

Zes weken lang gestyled!

Geen tijd om uren voor de spiegel te staan, altijd volume in je haar.
Voor hem en haar, wij staan voor u klaar.
Probeer deze wortellift vandaag nog op uw haar.

1colimageleft

Curlsys:  Wij knippen krullen in uw haar !&&

De Brian McLean techniek is een speciaal ontwikkelde manier om alle haarsoorten hun eigen natuurlijke valling optimaal te kunnen geven. Uw haar wordt met gespecialiseerde gepatenteerde scharen geknipt, die zowel links- en rechtshandig gebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor een exclusieve techniek, met mooier en beter vallend haar. Het kan bij iedereen die genoeg lengte heeft. Vooral mensen met (heel) dik haar en/of met (heel) veel krullen hebben eindelijk een techniek die bij hun haar aansluit.  Lees meer
1colimageleft

Split-ender pro behandeling

Nooit meer gespleten haren.
Split-Ender Pro behandeling zorgt voor gezond haar zonder gespleten punten. Dit toestel doet alle splitsingen verwijderen terwijl u toch de lengte van uw haar kunt behouden. Een ultime uitvinding dus voor wie houdt van lang en gezond haar.

Een luxe behandeling.
De Spit-Ender Pro wordt gebruikt bij Salon Belle-Hair in Wielsbeke en is een echte aanwinst in het kapsalon. In minder dan 30 minuten worden de kapotte haarpunten verwijderd en krijgt u zacht en glanzend haar. Het is veilige methode die het haar niet beschadigd maar wel het gewenste resultaat bekomt: mooi, lang haar zonder gespleten punten en zonder het haar te moeten knippen. 

Werkwijze
Uw haar wordt zorgvuldig gewassen. Verzorging wordt niet gebruikt om de behandeling optimaal te laten slagen. Met behulp van een paddl brush wordt het haar gedroogd zodat op deze manier alle gespleten punten recht komen te staan en de Split-Ender Pro te Wielsbeke optimaal zijn werk kan uitvoeren.
Wilt u ook mooi, gezond en lang haar zonder die vervelende gespleten punten?
Maak dan meteen een afspraak!

Lees meer
images4.jpg

Doe u met ons mee?

Kom op tegen kanker

Steun Think Pink!
Mooi gebaar...met een donatie van minimum 30cm   
Samen geven we om haar!!!

Maak nu je afspraak 056/66 95 08

Lees meer