Curlsys:  Wij knippen krullen in uw haar !&&

De Brian McLean techniek is een speciaal ontwikkelde manier om alle haarsoorten hun eigen natuurlijke valling optimaal te kunnen geven. Uw haar wordt met gespecialiseerde gepatenteerde scharen geknipt, die zowel links- en rechtshandig gebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor een exclusieve techniek, met mooier en beter vallend haar. Het kan bij iedereen die genoeg lengte heeft. Vooral mensen met (heel) dik haar en/of met (heel) veel krullen hebben eindelijk een techniek die bij hun haar aansluit.  

Brain McLean kniptechniek: Curlsys

Wat? Laat u natuurlijke krullen/valling opleven!

Voor wie? Mensen met- krullen die het beu zijn pluizig/zwaar haar te hebben! (Opmerking: niet voor afro haar)
                                      - recht dik haar!
                                      - extra volume!

Concreet? Maak uw afspraak en vermeld Curlsys!
 

Geen pluizig, droog of te zwaar haar meer! Hoe dit kan?

Als het haar ongestructureerd uitgedund wordt, dus met een mes half afgesneden, wordt het haar eventueel droger of ziet het er droog uit. Met deze nieuwe manier komt er lucht tussen het haar waardoor het zijn eigen souplesse terug krijgt. Het haar wordt minimum 1 cm korter en wordt met de speciale manier in ronde punten geknipt waardoor het haar minder zwaar wordt en het op de hoofdhuid voller is. Hierdoor zullen de punten krullen of, bij haar met golving, in de juiste richting vallen.

Salon Belle-hair houdt wel van krullen en volume, maar niet van pluizig droog en te zwaar haar! Er is een mogelijkheid om een brede waaier van moderne en trendvolle kapsels te bereiken, van rechte haarstijlen met golving tot extra volume! Doordat het gewicht minder wordt, hebben de meeste klanten ook langer plezier van hun nieuwe mooie natuurlijke valling.

Wat u moet weten voordat u een afspraak maakt:

Bij het maken van een afspraak vermeldt u best even dat u de Curlsys techniek wil, zo kan er rekening gehouden worden met de indeling van de tijd. De duur van deze gespecialiseerde techniek duurt een beetje langer dan een normale knipbeurt.

Als het voor het eerst wordt geknipt, duurt dit ongeveer een uur. De basis wordt eerst geknipt en daarna met de speciale schaar  er boven. Dit bepaalt de val van het haar.

Via ons portfolio kan je enkel voor en na's bekijken