Ammoniakvrije kleuring!

Ontdek de natuurlijke weg om je haar te laten kleuren

Kitoko Botanical colour zorgt voor sterker, voller, gezonder haar met ongelooflijke glans.
100% organisch en van plantaardige oorsprong. Zonder ammonia, vrij van PPD en PPT, vrij van Resorcinol en zonder peroxide.

In de behandeling word het haar eerst gewassen, dan gedroogd, verf word met kokend water gemaakt en warm op het hoofd aangebracht, kleur word afgedekt en 45 minuten onder de climazone gezet, als laatst word het gespoeld, geknipt en gedroogd.

 
 

Wat is een veganistische haarkleuring!

ASP Kitoko heeft zijn nieuwe veganistische en glutenvrije ASP Kitoko botanische kleur voorgesteld – er zijn 12 nieuwe tinten beschikbaar, die zijn gebaseerd op zeven natuurlijke kleurstoffen.

De zeven natuurlijke kleurstoffen omvatten; Henna-metaalvrij, Cassia, Indigo, Walnut Husk, Bloodwood tree, Kurkuma en Rabarber.

Alle tinten zijn 87-100 procent organisch, plantaardig en ammoniakvrij. Deze bevatten alleen plantaardige kleuren en worden gemengd met gezuiverd water voor schadevrije resultaten die tot 20 wasbeurten meegaan.

ASP Kitoko Botanical Color is beschikbaar in 12 tinten en is vrij van peroxide, ammoniak, resorcinol, PPD en PTD met een dekking van grijze haren tot 100 procent. Alle kleuren zijn onderling mengbaar.

De nieuwe kleuren:
Warme tinten, zoals: Nutmeg, Cranberry, Chocolate, Autumnberries, All Spice, Paprika, Dark Cinnamon, Damson en Manuka Honey

Koele tinten, zoals: Bitter Chocolate en Peppercorn

Neutrale tint : Crystal Clear. Crystal Clear kan ook afzonderlijk worden gemengd en aangebracht als conditioneringsbehandeling om glans, conditie en textuur te geven, zonder kleur.

Vanaf heden bij ons beschikbaar!
Maak een on-line afspraak of geef ons een belletje tijdens de openingsuren.