images1.jpeg

Shampoo en balsem voor krullend haar

Een dagelijkse shampoo en balsem voor de verzorging van krullend haar. Een belangrijke werkstof in deze shampoo is de biologische passiebloem. Passiebloem heeft beschermende en hydraterende eigenschappen. De haren blijven hun mooie vorm houden en worden versterkt en makkelijker te ontwarren. De balsem heeft een formule op basis van 97% natuurlijke ingrediënten.

Lees meer
images6.jpeg

Elixir, shampoo en verzorgende producten voor gekleurd haar

Een optimale verzorgende elixir, shampoo en verzorgend masker voor onderhoud van gekleurd of chemisch behandeld haar. De kleur wordt beschermd, de glans en de haarvezels versterkt. Met biologisch extract van zwarte roos, dat hydraterende en antioxiderende eigenschappen heeft, zodat de haren worden beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met belangrijke werkstoffen zoals sojaolie en vitamine E.

Lees meer
images3.jpeg

Volumegevende shampoo

Een optimaal verzorgende shampoo voor onderhoud van fijn haar. De haren worden optimaal gehydrateerd en krijgen volume. Het hoofdingrediënt is camargue-rijst, dat hydraterende eigenschappen heeft. Verder met belangrijke werkstoffen zoals sojaolie en vitamine E.

Lees meer